Buitenmuur verven

Een buitenmuur verven is in verschillende opzichten anders dan het verven van een binnenmuur. Zo zijn er verschillende dingen waar we rekening mee moeten houden:

1.Weersomstandigheden
U zult zien dat als u de buitenmuur gaat verven het net toevallig regent en het heel u muur heeft verpast. Ook als het hard waait kan het zijn dat er allerlei blaadjes er dergelijke tegen uw muur waaien.

Zorg er dus voor dat u een buitenmuur verven pas gaat doen als het goed weer is en minimaal een dag blijft.

2. Soort verf
Een buitenmuur verven is ook afhankelijk van de omgeving, in koudere landen gebruiken ze verf die hier tegen bestand is. Kortom, uw buitenmuur heeft andere verf nodig dan uw binnenmuur. Er is speciale buitenmuur verf verkrijgbaar, het is verstandig om hier voor te kiezen.

Overige tips
Uw buitenmuur verven doet u altijd in meerdere lagen, het is dan ook makkelijk om sneldrogende verf te gebruiken. Als u vervolgens met meerdere mensen tegelijk de muur gaat verven, bent u erg snel klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>